Verwarde man aangehouden na dreiging gaskraan open te draaien P.C. Boutenslaan Harderwijk.

Harderwijk – Zondagavond omstreeks 19:40 uur zijn vele politie eenheden druk bezig geweest met een verwarde man die dreigde de gaskraan open te draaien en zichzelf iets aan te doen.

De verwarde man gooide eerder op de avond al allemaal verschillende spullen uit de woning naar beneden. Buurtbewoners alarmeerde hierop de politie omdat zij zich zorgen maakten. De man maakte bekend de gaskraan open te draaien en de woning op te blazen. Hierop werd door de politie de brandweer gealarmeerd om stand-by te staan. Nadat de brandweer ter plaatse kwam en alles had klaar gezet stormde de agenten de woning in om de verwarde man te overmeesteren. De verwarde man is aangehouden en meegenomen naar het politie bureau.

Binnen bleek dat de verwarde man daadwerkelijk de gaskraan had open gezet waardoor de huis gevuld was met een onbekend hoeveelheid gas. De brandweer heeft binnen de gaskraan dichtgedraaid en de woning geventileerd. Enkele huizen zijn korte tijd ontruimd geweest, nadat de verwarde man was aangehouden konden deze alweer terug naar binnen.

Deel dit bericht met uw vrienden Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email