Meerdere katten gered uit felle brandende woning in Hierden.

HIERDEN – Bij een felle woningbrand zijn maandagmorgen een aantal katten gered, één kat overleefde de drama vermoedelijk  niet. Omstreeks 11:14 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een felle uitslaande woningbrand op recreatiepark Onze Woudstee in Hierden. De meldkamer schaalde om 11:23 uur op naar middelbrand.

De zoon die in het huisje lag te slapen werd wakker en ontdekte dat de gordijnen in de brand stonden. Hij heeft nog een bluspoging ondernomen om het vuur te doven, echter zonder succes. De vuur greep om zich heen waardoor de bewoners hun huis zijn uitgevlucht. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de woning al volledig in de brand. De Hierdense brandweer kreeg assistentie van de Harderwijkse collega’s welke snel ter plaatse waren. De brand is op de bovenverdieping begonnen en is uiteindelijk doorgeslagen naar beneden. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft nog een enkele tijd na geblust.

Bij de brand zijn geen menselijke slachtoffers gevallen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk, team brandweer onderzoek (Afgekort: TBO) doet onderzoek na de brand.

Deel dit bericht met uw vrienden Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email