Man (68) neergeschoten tijdens overval op woonwagenkamp Harderwijk.

HARDERWIJK – Op een woonwagenkamp in Harderwijk is zaterdagavond een 68 jarige bewoner neergeschoten door een overvaller. Het slachtoffer is met spoed onder politie begeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het echtpaar werden in hun woonwagen overvallen door 3 gewapende personen. Tijdens de overval kwam de mannelijke bewoner met de overvallers in een schermutseling waarop één van de overvallers meerder keren op hem heeft geschoten. Hij is twee keer in zijn buik geraakt, en 1 keer in zijn been. De beschoten bewoner heeft vermoedelijk één van de overvallers gestoken met een mes.

De drie overvallers zijn lopend vertrokken, de politie sluit niet uit dat ze mogelijk ergens in de buurt een vluchtauto hadden geparkeerd en hiermee zijn weg gereden.

Het woonwagenkamp is door de politie afgezet met linten. De woonwagen wordt door de politie onderzocht op sporen, onder andere een speurhond is hiervoor ingezet.

De politie heeft laten weten dat het slachtoffer buiten levensgevaar verkeert. Het is niet bekend of er iets is buit genomen.

 

Deel dit bericht met uw vrienden Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email