Grote verkeerscontrole Flevoweg Harderwijk.

HARDERWIJK – Aan de Flevoweg in Harderwijk heeft donderdag 10 maart een groot verkeerscontrole plaatsgevonden. De verkeerscontrole begon in de middag en duurde tot s’avonds laat. Aan de verkeerscontrole deden meerdere instanties zoals RDW & Belasting mee.

Op meerdere strategische punten stonden ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) wagens opgesteld om zo voorbij komende verkeer te controleren. Indien er een passerende voertuig een HIT had werd deze door de paraat staande politie motor naar de verkeerscontrole locatie begeleid.

Hier stonden onder andere RDW, Douane, Belasting, Veilig verkeer Nederland, Koninklijke Marechaussee & politie in grote getallen om de voertuigen op te vangen.

Ieder automobilist werd als eerste gecontroleerd op alcohol gebruik, als dit positief was kon men doorrijden waarna het voertuig door de RDW werd gecontroleerd op de staat van het voertuig.

Bij de controle zijn er meerdere voertuigen in beslag genomen. Ook zijn er een aantal personen aangehouden, waarvoor is nog niet duidelijk. De controle duurde ongeveer tot 01:00 uur.

Deel dit bericht met uw vrienden Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email