Meerdere voertuigen in brand gestoken op twee locaties in Ermelo.

ERMELO – In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de grens van Harderwijk / Ermelo een bestelbus van PostNL in brand gestoken.

De Harderwijkse Brandweer kwam ter plaatse aan de Meeboerserf en startte direct met blussen. De bestelbus was amper geblust toen de bevelvoerder van de meldkamer door kreeg dat enkele straten verderop nog een bestelbus in brand zou staan samen met een vrachtwagen. Hierop hebben de Harderwijkse brandweerlieden snel alles ingepakt en zijn ze direct doorgereden.

Aangekomen aan de Middenerf trof men wederom een bestelbus van PostNL aan welke volledig in brand stond. Vanaf de achterkant van de bestelbus liep er over de grond een vuur spoor naar de vrachtwagen. Dit kan erop duiden dat de branden expres zijn aangestoken, de vele politie eenheden in de buurt gingen opzoek naar een eventuele brandstichter. Beide bestelbussen van PostNL en de vrachtwagen zijn helemaal uitgebrand, de gekoppelde trailer aan de vrachtwagen heeft brand schade opgelopen.

De politie is een onderzoek gestart naar beide branden. Getuigen die iets verdachts gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoon nummer 0900-8844.

Deel dit bericht met uw vrienden Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email