Felle brand op hotelschip ‘MPS Element Zeewolde’ aan de Kelvinstraat in Harderwijk.

Harderwijk – Maandagavond heeft er op hotelschip ‘MPS Element Zeewolde’ een felle brand gewoed. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn hierbij geen slachtoffers gevallen.

De eerste alarmering kwam om 21:15 uur binnen, de brandweer die toevallig deze avond elders in Harderwijk een oefenavond had kon hierdoor zeer snel uitrukken. De eerste ter plaatse gekomen eenheden constateerde een uitslaande brand op het achterste gedeelte van het schip in de motorcompartiment. Het 50 meter lange schip ligt aangemeerd aan de Kelvinstraat in Harderwijk.

Er is één persoon van het schip af geholpen door de brandweerlieden deze is met een bootje naar de kade gebracht. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving op onder andere onze website zijn er bij de brand geen slachtoffers gevallen, ook is er niemand behandeld geweest door het ambulance personeel.

Brandweer Ermelo is ter plaatse gekomen met de schuim aanhanger om de Harderwijkse collega’s te voorzien van voldoende schuim. Omstreeks 22.53 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’

Deel dit bericht met uw vrienden Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email